top of page
Sök
  • Elli-Belli

Yogakläder

Sedan lite drygt ett år tillbaka har jag haft ett fantastiskt roligt och spännande samarbete med Lotta på Mölnlycke yoga- och Meditationscenter. Där jag har fått äran att sy instruktörernas yogakläder och dessutom finns alla plagg till försäljning i deras butik i anslutning till yogalokalen. De kläderna du köper där är verkligen helt unika, förutom att de är sydda av mig så är alla kläderna dessutom tryckta med deras fina gröna logga. Loggan skär jag också ut åt dom och trycker på alla plaggen. Lotta väljer alla tyger, färger och modeller som sedan blir säsongens kollektion. Vi är nu mitt inne på den tredje kollektionen, och det är så roligt med alla beställningar som trillar in lite nu och då 🥰. Några av plaggen är riktiga old goodies som är tidlösa klassiker och kan varieras i all oändlighet beroende av vilka tyger man väljer. Till exempel så är den klassiska yogabyxan något som hängt med ända från starten av Elli-Belli och är fortfarande favoriten hos många. Så otroligt roligt med tanke på hur jag kämpade med att rita dessa mönster i början av min sykarriär. Men dom blev bra till slut och jag älskar dom också fortfarande. Vågar inte ens räkna på hur många jag haft själv genom åren 🙈. Sedan starten har det tillkommit ännu fler plagg och nu finns även linnen, mössor med och utan reflextryck, oversize tröjor, knytkoftor, kimono och hela tre olika modeller på yogabyxor. Eftersom jag även syr på beställning till alla Lottas kunder så kan de också göra specialanpassningar på just sina plagg, om man vill ha längre, kortare, smalare eller bredare så löser vi det. Allt för att det ska bli ett plagg som dess användare ska kunna använda och känna sig både fin och bekväm i 😍. Precis som det ska va! 🙌🏻 Här kommer några av plaggen som levererats under senaste året.
80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page