top of page
Sök
  • Elli-Belli

Uppladdning inför Haga julmarknad 🎄

Som den eviga tidsoptimisten jag är så tror jag alltid att jag ska hinna med mycket mer än vad som egentligen är rimligt, om man tänker efter lite. Men det är för tråkigt så jag kör på istället 🥳 Hur som så får jag inse nu när vi går in i sista veckan innan Haga julmarknad går av stapeln, på lördag, att jag inte kommer hinna klart med allt jag hade tänkt mig. Men jag är ändå både glad och tacksam för allt jag faktiskt har hunnit göra klart. Har massa nya fina saker som jag ska försöka dela med mig av. Bland annat dessa baggy overaller, finns i storlekarna 50/56 - 74/80. Det var de sista bitarna som gick åt till alla dessa så de finns bara i väldigt begränsad upplaga. Och dom kommer åka med mig på marknaden i helgen 😍. Jag inser även att jag tyvärr inte kommer hinna uppdatera webbshoppen med allt före marknaden utan det får bli efteråt med det som jag har kvar då. Är supertaggad inför detta och hoppas på strålande marknadsväder hela helgen ☀️😍🎄

Hittar du nåt du gillar så hör av dig med din beställning eller kom till Haga i helgen 🤩🤗 marknaden har öppet 10-16 på lördag och 11-16 på söndag


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page