top of page
Sök
  • Elli-Belli

Uppladdning inför Haga julmarknad 🎄

Som den eviga tidsoptimisten jag Ă€r sĂ„ tror jag alltid att jag ska hinna med mycket mer Ă€n vad som egentligen Ă€r rimligt, om man tĂ€nker efter lite. Men det Ă€r för trĂ„kigt sĂ„ jag kör pĂ„ istĂ€llet đŸ„ł Hur som sĂ„ fĂ„r jag inse nu nĂ€r vi gĂ„r in i sista veckan innan Haga julmarknad gĂ„r av stapeln, pĂ„ lördag, att jag inte kommer hinna klart med allt jag hade tĂ€nkt mig. Men jag Ă€r Ă€ndĂ„ bĂ„de glad och tacksam för allt jag faktiskt har hunnit göra klart. Har massa nya fina saker som jag ska försöka dela med mig av. Bland annat dessa baggy overaller, finns i storlekarna 50/56 - 74/80. Det var de sista bitarna som gick Ă„t till alla dessa sĂ„ de finns bara i vĂ€ldigt begrĂ€nsad upplaga. Och dom kommer Ă„ka med mig pĂ„ marknaden i helgen 😍. Jag inser Ă€ven att jag tyvĂ€rr inte kommer hinna uppdatera webbshoppen med allt före marknaden utan det fĂ„r bli efterĂ„t med det som jag har kvar dĂ„. Är supertaggad inför detta och hoppas pĂ„ strĂ„lande marknadsvĂ€der hela helgen â˜€ïžđŸ˜đŸŽ„

Hittar du nĂ„t du gillar sĂ„ hör av dig med din bestĂ€llning eller kom till Haga i helgen đŸ€©đŸ€— marknaden har öppet 10-16 pĂ„ lördag och 11-16 pĂ„ söndag


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page