top of page
Sök
  • Elli-Belli

Jul i Haga 1a och 2a advent 🎄

Nu närmar det sig med stormsteg och det är snart dags för första julmarknaden för Elli-Belli på en halv evighet, minst, känns det som i alla fall. Den 1a och 2a advent hittar ni mig på Haga julmarknad. Denna julmarknaden är alltid en favorit, så mysigt inne i på gågatorna, i en av Göteborgs vackraste delar, mellan de gamla husen. Så stämningsfullt med allt julfint och massa människor som strosar omkring🎄🎅🏻 Jag kommer bland annat ha med mig dessa juliga brödkorgar, som man kan ha till sitt lussefika eller när man nu känner för det 🥰 plus massa annat och jag laddar för fullt. Hoppas vi ses där ❤️ och kan du inte komma dit så lägger jag även upp allt jag har i webbshoppen här på min sida där du såklart alltid kan beställa 🤗


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page