top of page
Sök
  • Elli-Belli

Jul i Haga 1a och 2a advent 🎄

Nu nĂ€rmar det sig med stormsteg och det Ă€r snart dags för första julmarknaden för Elli-Belli pĂ„ en halv evighet, minst, kĂ€nns det som i alla fall. Den 1a och 2a advent hittar ni mig pĂ„ Haga julmarknad. Denna julmarknaden Ă€r alltid en favorit, sĂ„ mysigt inne i pĂ„ gĂ„gatorna, i en av Göteborgs vackraste delar, mellan de gamla husen. SĂ„ stĂ€mningsfullt med allt julfint och massa mĂ€nniskor som strosar omkringđŸŽ„đŸŽ…đŸ» Jag kommer bland annat ha med mig dessa juliga brödkorgar, som man kan ha till sitt lussefika eller nĂ€r man nu kĂ€nner för det đŸ„° plus massa annat och jag laddar för fullt. Hoppas vi ses dĂ€r ❀ och kan du inte komma dit sĂ„ lĂ€gger jag Ă€ven upp allt jag har i webbshoppen hĂ€r pĂ„ min sida dĂ€r du sĂ„klart alltid kan bestĂ€lla đŸ€—


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page