top of page
Sök
  • Elli-Belli

Elli-Belli börjar blogga?

Jag är medveten om att jag är väldigt sen på den här bollen. Men från att tidigare ha känt att: Nä det är inte riktigt jag, jag vill ju bara sy. Till att jag mer och mer känner att: Ja varför inte! Så efter att ha funderat en hel del fram och tillbaka kring om jag ska använda facebook eller instagram eller båda så kom jag på att jag har ju en fantastisk blogg-funktionen på min hemsida som jag tänkte att jag provar istället. Så istället för att uppdatera lite halvhjärtat på flera olika ställen, tänker jag nu prova att använda den här funktionen istället och se om det fungerar bättre. Jag har ju varit lite sisådär på att uppdatera både hemsidan och på min facebooksida. Men nu kommer jag istället att fokusera mera på hemsidan och dela med mig här av det jag gör. Det sker ju massor i mitt lilla syrum mest hela tiden som jag gärna vill berätta om och visa. Men ett steg i taget, nu har jag i alla fall kämpat mig igenom detta inlägget och nästa steg blir att uppdatera hemsidan med alla nya tyger jag har köpt...


Tills vidare får ni hålla tillgodo med några av mina alster från i somras.


33 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page